Kanstrup Gruppen er en virksomhed med fokus på, at tilbyde højkvalitets service og fuld kundetilfredshed – vores værdier er bygget på vores kunders ønsker og behov.

Kvalitetsbevidst service

Vi kan lide vores arbejde og sætter en ære, i det vi laver. Vi udvikler os hele tiden og lærer nye ting hver dag.

Vores arbejdsmoral

Rengøring er ikke “bare rengøring” hos Kanstrup Gruppen. Det er et håndværk. Derfor har vi dedikeret vores arbejde, til vores kunders behov. Vi går ind for miljøets bedste, samt vores kunders behov, ved brug af naturens egne krafter.

Alt vores arbejde er skemalagt, så vores kunder og medarbejdere altid har et præcist overblik over, hvilke arbejdesopgaver der skal udføres og hvornår. Vi sætter en stor ære i at levere en ordentlig rengøring – vi gør det fra første møde!

Derudover sørger vi for at man som kunde bliver tilknyttet en fast rengøringsassistent/kontaktperson.
Dette gør vi for at sikre kunden den bedste oplevelse af tryghed og genkendelighed samt effektivisere rengøringen via assistentens erfaring med rengøringen hos den pågældende kunde.

Se vores bag virksomheden video

Udfyld denne for et uforpligtende tilbud

Når vi afgiver et tilbud til jeres firma tager vi udgangspunkt i en samtale med jer om jeres ønsker for rengøringen – dette gør vi for at kunne skræddersy en rengøring der passer til netop jeres firma, så I får rengjort nøjagtigt som I vil have det.

Kontaktoplysninger

Viemosevej 8 C, 2610 Rødovre

Telefon: 53 53 03 33

E-mail: info@kanstrupgruppen.dk

CVR: 40611975

Åbningstider

Mandag til fredag: kl. 07:03 - 17:00

Weekend & helligdage: Lukket